Home Lajme Çitaku për vlerën e koficientit: Rritje kanë shënuar vetëm çmimet e produkteve...

Çitaku për vlerën e koficientit: Rritje kanë shënuar vetëm çmimet e produkteve e emigrimi

18
0
SHARE

Çitaku për vlerën e koficientit: Rritje kanë shënuar vetëm çmimet e produkteve e emigrimi

Nënkryetarja e Partisë Demokratike të Kosovës Vlora Çitaku, ka reaguar pas publikimit të koficientit të Ligjit të Pagave. Sipas Çitakut me 105 euro koficient, i bije se në Kosovë në këto dy vite, pra prej kur Kurti është kryeministër, janë rritur vetëm çmimet e produkteve bazike dhe emigrimi.

“105 euro vlera e koeficientit të pagave.

Në Kosovë në këto dy vite rritje substanciale kanë shënuar vetëm çmimet e produkteve bazike dhe emigrimi.” ka shkruar Çitaku.

Kujtojmë se për vlerën e koficientit, e për atë se sa pagë do të marrin zyrtarët publik, pati reagime të njëpasnjëshme.