Home Lajme Deputeti i VV-së s’di se si shkruhet as emri i Shqipërisë, bën...

Deputeti i VV-së s’di se si shkruhet as emri i Shqipërisë, bën fotografi nga Kuvendi

20
0
SHARE

Deputeti i VV-së s’di se si shkruhet as emri i Shqipërisë, bën fotografi nga Kuvendi

Edhe deputeti Halil Thaçi i Vetëvendosjes ka bërë një postim në profilin e tij në Facebook, por fatkeqësisht duke mos e ditur as se si shkruhet emri i Shqipërisë.

Ai ka ndarë një fotografi ku shihet nga Kuvendi i Shqipërisë dhe ka dhënë përshkrimin si vijon:

“Nga Parlamenti i Shqipëris , urime 28 Nëntori!” – shkroi z. Thaçi.

Përveç dështimit që ta shkruajë si duhet “Shqipërisë” ai ka dështuar të vendos ku duhet presjen, por edhe e ka shkruar me të madhe emrin e muajit nëntor.